Team

Ons team van vakspecialisten staat voor u klaar.

Stephan Burg AA

Accountant / adviseur binnen de accountancy op het snijvlak van strategie, kwaliteit en ict. Ruime ervaring als adviseur bij fusie- en overname trajecten binnen het MKB en de Accountancybranche.

Gespecialiseerd in kwaliteitsvraagstukken en implementaties van kwaliteitssystemen bij accountantskantoren. Als extern compliance officer c.q. kwaliteitsmanager verantwoordelijk voor de periodieke preventieve kwaliteit toetsingen bij tientallen kantoren door heel Nederland.

Lees verder

Drs. G.J. Schoonderbeek RA RAB

Na 25 jaar praktijk ervaring in grote en kleinere accountantsorganisaties heeft Gerti Schoonderbeek zijn drive gevonden. In essentie wil hij ondernemers en vooral ondernemende accountants verder helpen met de creatie van waarde in hun onderneming, hun praktijk. Hij helpt eigenaren in de ontwikkeling van hun strategie, de uitvoering en realisatie daarvan.

Door zijn brede ervaring in het MKB, met de laatste jaren de focus op de zogeheten internet-ondernemers, vertaalt hij de mogelijkheden van IT naar de praktische toepassing in de accountancybranche. Kantooreigenaren kunnen met hem de waarde van hun praktijk een flinke boost geven.

Lees verder

Mr. Suzan Winkels

Na haar studie Nederlands recht bij de Universiteit Maastricht is Suzan als advocaat gestart bij een groot kantoor. Na een paar jaar is zij samen met Jaap van der Meer en Floris Dix Turnaround Advocaten gestart, een kantoor gespecialiseerd in ondernemingsrecht en herstructureringen. Suzan houdt zich bezig met het adviseren van ondernemingen bij fusies en overnames, herstructureringen en bij alle facetten rondom (het opstellen en de uitvoering van) contracten van ondernemingen. Suzan werkt ook regelmatig samen met accountants voor het uitvoeren van onderzoeken in diverse dossiers. Zij geeft daarnaast ook cursussen voor de SRA, waardoor zij veel affiniteit met accountants en de accountancy heeft.

Als associate partner van 4CAA kan zij op het ondernemingsrecht bijdragen aan een gedegen en solide juridische ondersteuning.”

Lees verder

Mr. Marc Schoenmakers LL.M

Marc Schoenmakers is reeds 25 jaar belastingadviseur met ervaring bij zowel Big 4 als de kleinere advieskantoren. Naast de generieke belastingadviespraktijk (Vpb, IB, LB, BTW, Douane) is Marc gespecialiseerd in het internationale belastingrecht alsmede tax assurance, zoals het opzetten en implementeren van tax control frameworks voor de kleinere ondernemingen.

Marc heeft eveneens ervaring als tax interim manager bij (middelgrote) MKB ondernemingen en het leveren van onder andere vaktechnische ondersteuning aan belasting- en accountantskantoren.

Lees verder

Marjon van Eggelen MSc RA

Marjon is registeraccountant met 15 jaar ervaring bij zowel Big4 als kleinere accountantsorganisaties. Voor Marjon is kwaliteit een basis, management-/bestuurdersbeslissingen worden gemaakt vanuit een strategie en visie waarbij er nooit concessies in kwaliteit mogen worden gedaan. Marjon heeft ervaring als externe accountant van (MKB) ondernemingen in diverse branches.

Als extern accountant is zij betrokken geweest bij adviestrajecten bij klanten in het MKB, maar ook bij kwaliteitsbeleid van accountantsorganisaties en vanaf 2019 het uitvoeren van externe toetsingen door de Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants. 

Lees verder

Noortje de Rooij MSc RO

Na 10 jaar in de adviespraktijk van KPMG werkzaam te zijn geweest, adviseert Noortje nu accountants- en advieskantoren bij het verder professionaliseren op het gebied van mens en organisatie.  

Als sociale wetenschapper en auditor, weet Noortje als geen ander strategie, proces en mens met elkaar te verbinden. Ze heeft veel ervaring met het uitvoeren van onderzoeken en geven van adviezen op het gebied van cultuur en gedrag. Daarnaast helpt zij management en medewerkers bij hun verdere professionele ontwikkeling, vanuit de rol als (team)coach.

LEES VERDER

Boudewijn de Kock AA

Na 21 jaar als openbaar accountant te hebben gewerkt, begeleidt Boudewijn sinds 2009 accountantskantoren met veel plezier op het gebied van allerlei compliance vraagstukken.

Daarbij begeleidt hij kantoren met het opzetten van een kwaliteitssysteem maar ook de periodieke evaluatie daarvan. Verder houdt hij zich bezig met collegiale toetsingen, uitvoeren van dossierreviews en opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen en andere vaktechnische vraagstukken. Voor zowel assurance als aan assurance verwante opdrachten.

Daarnaast treedt Boudewijn op als toetser namens de NBA om periodieke collegiale toetsingen uit te voeren en is hij als docent en examinator verbonden aan diverse instellingen. 

Belangrijk voor Boudewijn is dat een kantoor het gevoel krijgt dat de formaliteiten op het gebied van regelgeving op een praktische manier maar wel afdoende zijn ingevuld.

Als dit goed is geregeld, kunnen kantoren zich richten op de dingen waar ze goed in zijn en wat ze echt leuk vinden. 

Bel +31 (06) 22 23 29 08 of MAIL voor een kennismakingsafspraak.