Consultancy

4CAA begeleidt u bij vraagstukken op het gebied van strategie, kwaliteit en ICT

Uw kantoor staat voor nieuwe uitdagingen in de komende jaren. De voortschrijdende technologie en toenemende concurrentie vragen van u een goede langetermijnstrategie.

Gaat u voor operational excellence, een digicountant-concept of gaat u voor een toegevoegde waarde adviespraktijk waarbij maatwerk advies de boventoon voert, of wellicht toch de combinatie van deze concepten?

In alle gevallen kan 4CAA u optimaal adviseren om uw kantoorambities waar te maken. Wij helpen uw plannen concreet te vertalen naar uw dagelijkse kantoorprocessen. Dit gaat meestal om een verandertraject van enkele jaren. Al naar gelang de aard en omvang van uw praktijk.

0-meting: hoe staat uw kantoor ervoor?

Op basis van een nulmeting bepalen we voor uw organisatie het vertrekpunt qua strategie, mensen en middelen. Vervolgens stellen we in overleg een concreet plan van aanpak op dat tegelijkertijd past bij uw organisatie, maar ook ambitieus en realistisch is.

Samen met u en uw (project)medewerkers vertalen wij de gestelde doelen naar concrete acties in een haalbaar tijdpad. Op basis van een coaching-abonnement bespreken we periodiek de concrete stappen en monitoren we de voortgang.

Met deze aanpak en door het principe 'vreemde ogen dwingen' vergroot u uw kans om uw doelen daadwerkelijk te realiseren.

Softwareselectie met 4CAA

Als kantooreigenaar komt u op het punt dat ze u uw softwareconfiguratie niet meer passend vindt, en al helemaal niet toekomstbestendig. Zelf nieuwe oplossingen selecteren kost veel tijd, aandacht en vraagt eigenlijk specialistische kennis en visie. Bijeenkomsten en demo's bieden bovendien slechts een vluchtige blik. 

Op basis van uw functionele wensen, adviseren we op onafhankelijke basis een passende en toekomstbestendige configuratie met bewezen performance. We helpen u bij uw keuzetraject, uw medewerkers bij de implementatie en de overgang naar nieuwe systemen. Ook de gevolgen voor uw relaties nemen we hierin mee. 

Digitaal Optimaal Presteren

Stephan Burg profileert zich met het concept Digitaal Optimaal Presteren. Hiermee kiezen kantoren bewust voor een toekomstbestendig businessmodel. Bekijk hieronder zijn 5 stappenplan.

Digitaal Optimaal Presteren

Waarom 4CAA?

4CAA is gespecialiseerd in het adviseren van accountants- en administratiekantoren op het snijvlak van strategie, kwaliteit en ICT. Door onze geïntegreerde aanpak ondersteunt 4CAA uw kantoor bij allerlei veranderingstrajecten. Wij zorgen daarnaast voor een praktische implementatie in samenwerking met uw interne projectmedewerkers.  

Daarnaast heeft 4CAA in 20 jaar specialistische ervaring en netwerk op het vlak van accountancysoftware opgebouwd. 

 

 

 
 
Stephan Burg heeft parate branche informatie waar wij veel van opsteken. Waarom zou je als kantoor zelf het wiel uitvinden?
Jeannette Onderweegs Partner Onderweegs & De Groot

Bel +31 (06) 22 23 29 08 of MAIL voor een kennismakingsafspraak.