Capaciteit

Flexpool 

In de huidige arbeidsmarkt is het bijna onmogelijk geworden om geschikt personeel te vinden. 

Graag stellen wij daarom ons netwerk beschikbaar om over- en ondercapaciteit in de accountancy- en adviesmarkt aan elkaar te verbinden

Dus: heb jij een capaciteitsvraagstuk op kantoor of ben je interim (assistent-) accountant of financial, dan helpten wij je met onze flexpool graag verder.

 Lees verder

Alternatieve oplossing: inzetten van remote teamleden

Recruitmentproces

Op basis van uw specifieke wensen en behoeften kunnen zij een voorselectie van een aantal passende krachten voor uw kantoor maken. U krijgt de keuze uit verschillende kandidaten waarmee u ook snel in contact kunt komen en sollicitatiegesprekken kunt voeren. Uiteindelijk beslist u óf en met wie u aan de slag wilt.

Loyaal aan uw team

Met de relatief hoge salarissen die onze partner de kandidaten in Servië biedt, zorgen zij ervoor dat de kandidaten voor bovengemiddeld lange perioden bij kantoren willen blijven werken. 

Alle kandidaten spreken vloeiend Engels. Daarnaast heeft onze samenwerkingspartner een native Nederlands sprekende coördinator beschikbaar in Servië. Zij zorgen voor het dagelijkse welzijn van uw teamlid; u regelt de day-to-day business met ze. 

Financiële voordelen 

De all-in prijs per maand per medewerker varieert afhankelijk van het ervaringsniveau. Daarbij inbegrepen zitten ook de werkplek en hardware waarop de talenten dagelijks werken. Gemiddeld kunt u minimaal 20% besparen op uw normale loonkosten.

Op- of afschalen on demand 

Onze samenwerkingspartner hanteert een opzegtermijn van slechts twee maanden. Hierdoor blijven kantoren flexibel, juist wanneer dat het hardst nodig is. 

Referenties op aanvraag beschikbaar

Inmiddels werken verschillende klanten van 4CAA met teamleden in Servië. Zij zijn hier allemaal erg tevreden over. Sommige kantoren zitten zelfs in het traject om een tweede, derde of vierde collega in Servië aan te nemen. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Wilt u meer weten over onze flexpool of het inzetten van remote teamleden? Of ben u benieuwd hoe wij u kunnen helpen op het gebied van employer branding en employee experience?

Neem dan contact op met Stephan Burg via s.burg@4caa.nl of 06 22 23 29 08

Bel +31 (06) 22 23 29 08 of MAIL voor een kennismakingsafspraak.