Samenwerken

Corporate Finance diensten

Voor de fusie & overname praktijk binnen de Accountancybranche heeft 4CAA per 1 oktober 2016 een samenwerking gestart genaamd Connacct.nl.  

Continuïteit

Wij bieden u continuïteit door de samenwerking met een aantal ervaren accountants.

Software

Daarnaast werkt 4C samen met strategische partners uit de software branche. 

Wettelijke Controle op de jaarrekening

Tevens heeft 4C een aantal partners gevonden om de wettelijke controle opdrachten bij middelgrote ondernemingen te mogen uitvoeren in Nederland.   

Vul voor meer informatie het contactformulier in en wij nemen graag contact met u op. 

J.F.H. (Stephan) Burg AA

Accountant / adviseur binnen de accountancy op het snijvlak van strategie, kwaliteit en ict. Ruime ervaring als adviseur bij fusie- en overname trajecten binnen het MKB en de Accountancybranche.

Gespecialiseerd in kwaliteitsvraagstukken en implementaties van kwaliteitssystemen bij accountantskantoren. Als extern compliance officer c.q. kwaliteitsmanager verantwoordelijk voor de periodieke preventieve kwaliteit toetsingen bij tientallen kantoren door heel Nederland.

Van papier georienteerd naar volledige digitale automatische verwerking van de dagelijkse transacties tot en met het kiezen en implementeren van management informatie dashboard. Zie ook het blog "Digitaal Optimaal Presteren" op mijn linkedinprofiel. 

Associate Partner

Marjon van Eggelen MSc RA is registeraccountant met 15 jaar ervaring bij zowel Big4 als kleinere accountantsorganisaties. Voor Marjon is kwaliteit een basis, management-/bestuurdersbeslissingen worden gemaakt vanuit een strategie en visie waarbij er nooit concessies in kwaliteit mogen worden gedaan. Marjon heeft ervaring als externe accountant van (MKB) ondernemingen in diverse branches. Als extern accountant is zij betrokken geweest bij adviestrajecten bij klanten in het MKB, maar ook bij kwaliteitsbeleid van accountantsorganisaties en vanaf 2019 het uitvoeren van externe toetsingen door de Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants. Marjon treedt op als adviseur kwaliteitsbeheersing en extern compliance officer c.q. kwaliteitsmanager binnen de 4CAA praktijk.

Marjon: “Kwaliteit is onze basis. Als externe accountant weet ik als geen ander hoe belangrijk kwaliteit voor ons als accountant is. Door mijn ervaring bij grote en kleine accountantskantoren en verschillende soorten ondernemingen van non profit tot DGA structuren weet ik ook dat het als accountantsorganisatie lastig kan zijn om de kwaliteit te blijven waarborgen. Toch mogen strategieën, klanten of andere beslissingen nooit leiden tot het doen van concessies in kwaliteit. Met de juiste samenwerkingen en de juiste visies is het behalen van een goede kwaliteit zeker mogelijk. “

Wilt u kennismaken met Stephan of Marjon? Mail dan naar info@4caa.nl of vul het contactformulier in.